The Homestead
Ambachten

 The Homestead

In Dalen zijn een Handweverij, een AmbachtWinkel en een Dorpssmederij samengebracht tot een belevenis in de tijd.

Hier kunt u de handweverij en de dorpssmederij in werking zien bij het creëren van handgemaakte artikelen voor in en rond het huis en genieten van de sfeer van grootmoeders tijd. De ambachtelijke producten kunt u aanschaffen in de ambacht winkel.


Handweverij
In elk huis was een weefgetouw waarop de vrouwen huishoudtextiel en kledingtextiel weefden, zoals dekens, vloerkleden, tafelkleden en handdoeken van gesponnen wol en linnen.

Melissa zet deze traditie voort in haar handweverij. 

Smederij
Elk dorp had een of meer smederijen. De smid maakte en repareerde in zijn smederij alle smeedijzeren en metalen voorwerpen die in en rond het huis nodig waren.
Van pannen tot deurbeslag en hoefijzers tot boerenwagens.

Smid Joost staat tussen het vuur en aambeeld en smeed als het ijzer heet is.  

AmbachtWinkel  

De dorpswinkel was een centraal punt in het dorp, er was van alles te koop. Als je nu bij The Homestead binnen komt, zie je een grote verscheidenheid aan handgeweven, gesmede en andere ambachtelijke producten uit de weverij en de ijzersmederij en andere werkplaatsen. Mooie en leuke handgemaakte cadeau artikelen voor elk wat wils en portemonnee. 


The Homestead 

The Homestead was in vroeger tijden een kleine leefgemeenschap die zelfvoorzienend was. De benodigde artikelen werden door ambachtslieden gemaakt, zoals een weverij, smederij, meubelmakerij, pottenbakker, etc.

Wij hebben onze eigen Homestead gecreëerd met de weverij, smederij en winkel.  Wanneer zijn we open
?

 

Bellen
Info